31 Mart 2013 Pazar

"En önemlisi kazanmaktı"

Fenerbahçe Futbol Takımı’nın kalecisi Volkan Demirel, Akhisar Belediyespor karşısında çok önemli bir galibiyet aldıklarını söyledi.


Karşılaşma sonrası dü enlenen basın toplantısında konuşan Volkan, milli maçlar nedeniyle lige verilen aranın ardından çıkılan maçlarda adaptasyonun önemli bir detay olduğunu kaydederek, maçı şöyle değerlendirdi:


“Bugün skor olarak ’1-0 olsun, bi im olsun’ düşüncemi vardı. Farklı bir galibiyet ve oyun bekleyenler de olabilir ama en önemlisi ka anmaktı. 3 puanı aldığımı için, bıraktığımı yerden devam ettiÄŸimi için son derece mutluyu . Ä°nÅŸallah se on sonuna kadar bu serimi i devam ettiriri .”


-”Sö leÅŸme önüme konulduÄŸunda, her ÅŸekilde im alarım”-


Fenerbahçe ile olan sö leÅŸmesiyle ilgili soru ü erine Volkan, gönülden Fenerbahçeli olduÄŸunu anlatarak, “Benim için sö leÅŸmenin, im anın hiçbir önemi yok. Gönülden Fenerbahçeliyim. Sö leÅŸme önüme konulduÄŸunda, her ÅŸekilde im alarım. 11 senelik Fenerbahçe hayatımda sorun olmamıştır, bundan sonra da olacağını tahmin etmiyorum” dedi.


Volkan, A Milli Futbol Takımı’nın son iki maçında görev almadığının hatırlatılması ü erine de “Hocanın kararıdır, diyecek bir ÅŸeyim yok, saygı duymaktan baÅŸka” ifadesini kullandı.



"En önemlisi ka anmaktı"

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder