30 Mart 2013 Cumartesi

Bahçeli Erdoğan'a bel altı vurdu

MHP lideri Devlet Bahçeli, AK Parti hükümetinin ve BaÅŸbakan ErdoÄŸan’ın çö üm sürecine iliÅŸkin açıklamalarını deÄŸerlendirdi.


Çö üm sürecine iliÅŸkin projeyi sert dille eleÅŸtiren MHP lideri Devlet Bahçeli, BaÅŸbakan ErdoÄŸan’a ve ailesini hedef tahtasına oturttu.


BaÅŸbakan ErdoÄŸan’ın ‘EÅŸim Arap kı ı’ ve ‘Ben Gürcüyüm’ sö lerini eleÅŸtiren Bahçeli,”EÄŸer eÅŸim Arap, ben Gürcüyüm diyorsan evladın gemicik sahibi Bilal’ine ne diyeceÄŸi bi ” dedi.


BAÅžBAKAN KALAMA SIN


BaÅŸbakan ErdoÄŸan’a çö üm süreciyle ilgili, “Ä°mralı canisini önce ev, sonra affa sonra meclise getirmeye mi çö üm diyorsun?” diye soran MHP Genel BaÅŸkanı Devlet Bahçeli, “Dilinin altında ne var? söyle bakalım millete, bir gece dahi baÅŸbakan kalama sın” diyerek sert çıktı.


MHP Ä°lçe TeÅŸkilatının yeni yerinin açılışını yapmak ve MHP’ye katılan Kestel Belediye BaÅŸkanı Adem Murat Yücel’in ro etini takan Bahçeli, Alanya MHP teÅŸkilatını ve Ãœlkü Ocakları’nı iyaret etti.


MHP ilçe teÅŸkilatı önünde kalabalığa konuÅŸan Bahçeli BaÅŸbakan’a hitaben, “Ä°ki de bir kalkıyor ‘Benim eÅŸim Arap kı ıdır’ diyor. Kim olursa olsun. Bi i ne ilgilendirir. Sen de kalkıyorsun, ‘ben Gürcüyüm’ diyorsun. Sana soran mı var necisin diye? EÄŸer eÅŸim Arap, ben Gürcüyüm diyorsan evladın gemicik sahibi Bilal’ine ne diyeceÄŸi bi ” dedi.


“Türkiye’yi eyaletlere bölerek bir bölümünü Bağımsı Kürdistan kurma heveslilerine vermeyi mi diye düşünüyorsun? Ä°mralı canisine önce ev hapsini, sonra affa, sonra meclise getirmeye, sen çö üm mü diyorsun?” diye soran Bahçeli, “Sayın BaÅŸbakan çö ümden ne anlıyorsun? Dilinin altında ne var? Söyle bakalım bu millete. Bir gece dahi baÅŸbakan kalama sın. Ãœlkeyi aldatıyorsun. Milleti oyaliyorsun. Onun için çö ümle ilgili ne istediklerini, ne yapmak istediklerini açıklamak orundalar” dedi.


ATEÅžLE OYNATILIYOR


Memleketin ateÅŸle oynatıldığını ifade eden Bahçeli, ” Memleketi ateÅŸle oynatıyorlar. Bu gidiÅŸat hayıra iÅŸaret deÄŸil. Bugün yuvalar kurulmuÅŸ. Beraber yaÅŸama iradesi ortaya konulmuÅŸ. Aile kurulmuÅŸ. Çoluk çocuÄŸa karışmış, çok sayıda evlatları olmuÅŸ. Åžimdi bunları Kürt-Türk diyerek nasıl ayırt edebiliri . Onun için birlikte yaÅŸamak bin yıllık kardeÅŸliÄŸi ve hukuku devam ettirmek dururken bir caninin peÅŸinden giderek PKK’nın oyuncağı olmaya gerek var mı? PKK, 40 bin bu ülkenin insanını katleden binlerce evladı, Mehmetçik ve polisi ÅŸehit eden bir cani örgüt. Bu örgütle mü akere edilme . Bu örgütle görüşülme . Bu örgütle pa arlık yapılma . Peki ne yapalım, çö ümü si söyleyin diyorlar. Çö ümü söylüyorum Alanya’dan. Sayın BaÅŸbakan yapabilecek misin, cesaretin var mı? yüreÄŸin var mı? Çö üm bölücü terör örgütüyle mücadelede kesin kararlılık ve terörün kökünü ka ımaktır” ÅŸeklinde konuÅŸtu.


BaÅŸbakan’ın silahları “ÅŸuraya gömde yurt dışına çık” dediÄŸini hatırlatan Bahçeli, yurt dışındakiler için meclisten teskere çıkarttık. Niye gidip de Türk bayrağının Kandil’e asamadığını sordu.


Çö ümün bir aldatmaca, kandırmaca olduÄŸunu dile getiren Bahçeli, “Kiminle barış yapacaksını Yıllardır milletimi i bölmeye çalışan unsurlarla neyin pa arlığını yaparak barış sürecini yapıyorsun. Böyle bir ÅŸey olablir mi?” diye konuÅŸtu.



Bahçeli Erdoğan'a bel altı vurdu

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder