31 Mart 2013 Pazar

'Türkiye istikrarla, güvenle büyümeye devam ediyor'

BaÅŸbakan ErdoÄŸan, 10 yıl boyunca milleti hayal kırıklığına uÄŸratmadıklarını, bundan sonra da uÄŸratmayacaklarını belirterek, ’10 yıl boyunca töke lememi i bekleyenleri de nasıl hayal kırıklığına uÄŸrattıysak, bundan sonra da onları mahcup etmeye devam edeceÄŸi . Büyük bir millete, büyük bir devlete yakışan neyse, bi iÅŸte onu yerine getirmeye, si e layık olmaya, si e hi metkâr olmaya devam edeceÄŸi .’ diye konuÅŸtu.-’TÃœRKÄ°YE Ä°STÄ°KRARLA, GÃœVENLE BÃœYÃœMEYE DEVAM EDÄ°YOR’-


Uluslararası kredi derecelendirme kuruluÅŸunun Türkiye’nin kredi notunu arttırdığını ifade eden BaÅŸbakan ErdoÄŸan, ÅŸunları kaydetti:


‘İçimi den birileri, her fırsatta Türkiye ekonomisini kötülerken, her fırsatta güvensi lik, karamsarlık pompalamaya çalışırken, uluslararası bir derecelendirme kuruluÅŸu kredi notumu u tekrar arttırdı. Yakın coÄŸrafyamı da, hemen yanı başımı da kimi halklar, kimi ülkeler, facia denilebilecek kri ler yaÅŸarken, Türkiye istikrarla, güvenle büyümeye devam ediyor. Dünya ticareti daralırken, bi im dış ticaretimi artıyor. GeliÅŸmiÅŸ ülkelerin ekonomileri daralırken, Türkiye ekonomisi büyümeye devam ediyor. MaaÅŸlarda, sosyal harcamalarda kısıntıya gidilirken, Türkiye yatırımlarında hı kesmiyor.






No tags for this post.
'Türkiye istikrarla, güvenle büyümeye devam ediyor'

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder