27 Mart 2013 Çarşamba

İDO MHP'nin o iddiasını yalanladı

Ä°smet Büyükataman’ın MHP mitingine deni yoluyla gitmek isteyenlerin engellendiÄŸi iddiaları Ä°DO tarafından yalanlandı


Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Sekreteri Ä°smet Büyükataman’ın Bursa mitingine deni yoluyla gitmek isteyenlerin engellendiÄŸi iddiaları ü erine yaptığı açıklamaya Ä°DO’dan cevap geldi. Ä°DO, “Åžirketimi , siyasi tartışmaların içinde hiçbir ÅŸekilde olmayan, hi met ve gelir amaçlı ö el bir ulaşım ÅŸirketidir.” dedi.


Ä°DO’dan yapılan açıklamada, “MHP Genel Sekreteri Sayın Ä°smet Büyükataman’ın yaptığı basın açıklamasıyla ilgili olarak kamuoyunu aÅŸağıdaki hususlarda bilgilendirmek isteri : Ä°DO, siyasi tartışmaların içinde hiçbir ÅŸekilde olmayan, hi met ve gelir amaçlı ö el bir ulaşım ÅŸirketidir. Ä°DO’nun da hi met verdiÄŸi deni ulaşımı sektöründe yolcuların güvenliÄŸi her aman birinci derece önceliklidir. Deni ve hava koÅŸullarının seyahate imkan tanımadığı durumlarda seferler iptal edilebilmekte ya da gecikmeler yaÅŸanabilmekte; güvenliÄŸe dönük alınan bu tedbirlerle birlikte, yolcuların maÄŸdur olmaması için de gerekli bütün adımlar atılmakta, bilet iadeleri saÄŸlanmaktadır. MHP Genel Sekreteri Sayın Büyükataman’ın belirttiÄŸi tarihte yaÅŸananlar da sadece ve sadece bundan ibarettir. Durum böyleyken, bu konuda verilen tepkileri anlamakta güçlük çekiyor, yapılan açıklamadan büyük ü üntü duyuyoru .” ifadelerine yer verildi.


Açıklamada, “Yolcularının güvenliÄŸiyle birlikte, mutluluÄŸu, rahatı, hı lı ve hesaplı ulaşımı da Ä°DO’nun görevleri ve öncelikleri arasındadır. Bunun dışında Ä°DO’yu herhangi bir siyasi tartışmanın içine çekmeye çalışmanın ya da bu tartışmalarda taraf olarak göstermenin kesinlikle doÄŸru olmayacağını bir ke daha belirtir, kamuoyunun bilgisine saygılarımı la sunarı .” denildi.



İDO MHP'nin o iddiasını yalanladı

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder