27 Mart 2013 Çarşamba

Galatasaraylı yıldıza 3 dev talip!

Birçok takımın transfer listesinde yer alan Galatasaray’ın Uruguaylı milli kalecisi Fernando Muslera için 3 dev takımın ilgilendiÄŸi iddia edildi.Galatasaray’ın Uruguaylı file bekçisi Fernando Muslera ile ilgili daha önce üç büyük takımın transfer teklifi olduÄŸu yolunda haberler çıktı. 26 yaşındaki kalecinin bu kulüplere gitme olasılığını ise…


CHELSEA: Yeni se onda takımın başında Jose Mourinho olacak. Mourinho’nun ilk tercihinin Chelsea’de daha önce çalıştığı Petr Cech olacağı belirtiliyor. 2004′ten bu yana kaleyi koruyan 31 yaşındaki Cech’in sö leÅŸmesi 2016 yılında bitiyor. Ä°kinci alternatif ise Atletico Madrid’de kiralık olarak iki yıldır son derece baÅŸarılı olan Belçikalı Thibaut Courtois.


REAL MADRÄ°D: Real Madrid’de teknik direktör Jose Mourinho’nun Iker Casillas ile ters düşmesinin ardından Muslera ismi gündeme gelmiÅŸti. Ancak Jose Mourinho’nun se on sonu ayrılacak olması ve kaptan Casillas’ı taraftarın çok sevmesi, ayrıca ara transferde Sevilla’dan alınan Diego Lope ’in de üst dü ey performansı Muslera’ya Santiago Bernabeu yolunu kapattı.


MANCHESTER UNÄ°TED: Muslera’nın transfer olasılığının en yüksek olduÄŸu kulüp olarak gö üküyor. Ä°spanyol kaleci David De Gea, ülkesini ö lediÄŸi için geri dönmek istiyor. De Gea, kalecisi Victor Valdes ile yolları ayıracak Barcelona’nın gündeminde. Bu transfer gerçekleÅŸtiÄŸi takdirde Muslera’ya Ada yolu sonuna kadar açılabilir.


No tags for this post.
Galatasaraylı yıldı a 3 dev talip!

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder