27 Mart 2013 Çarşamba

İskenderoğlu: Hastanemize her geçen gün yeni cihazlar kazandırıyoruz

AK Parti Vakfıkebir Ä°lçe BaÅŸkanı Enver Ä°skenderoÄŸlu, “Vakfıkebir Devlet Hastanesi ile ilgili olarak her gün yeni bir geliÅŸme oluyor.Her geçen gün yeni ciha lar, yeni teknolojiler ka andırıyoru hastanemi e. Son olarak da bir MR ciha ı ka andırdık.” dedi.


AK Parti Vakfıkebir Ä°lçe TeÅŸkilatı’nın Mart ayı OlaÄŸan Ä°lçe Toplantısı Vakfıkebir Gençlik Merke i Çok Amaçlı Salonu’nda yapıldı. Toplantının açılış konuÅŸmasını yapan Ä°lçe BaÅŸkanı Enver Ä°skenderoÄŸlu, “Vakfıkebir, çok kısa bir amanda çok büyük bir deÄŸiÅŸim göstermeye baÅŸladı. Ä°lçeye yapılan yatırımlar konusunda gayret gösteren tüm yönetim kurulu arkadaÅŸlarıma teÅŸekkür ediyorum.


Vakfıkebir Devlet Hastanesi ile ilgili olarak her gün yeni bir geliÅŸme oluyor. Her geçen gün yeni ciha lar, yeni teknolojiler ka andırıyoru hastanemi e. Son olarak da bir MR ciha ı ka andırdık. Bir bölge hastanesi olan Vakfıkebir Devlet Hastanesi’nin inÅŸaatına hep beraber baÅŸladık ve kısa bir sürede de sonuçlandırdık.


Eynesil’den Çarşıbaşı’na, Tonya’dan Åžalpa arı’na kadar tüm bölgenin ihtiyacını karşılayacağı . Artık insanları buradan Trab on’a yormayacağı . Åžalpa arı’nın, Eynesil’in köylerinden gelen insanlar bir MR çektirebilmek için çok u un yollar kat etmek orunda kalıyorlardı. 2012 yılına kadar Vakfıkebir’de yaklaşık 2300 dolayında MR çekimi isteniyordu.






Kısaca yıllarca 2300 kiÅŸiyi çeÅŸitli araçlarla Trab on’a kadar göndererek onlara e iyet çektirdik. Bu sayının bu yıl 4500′e ulaÅŸmasını hedefliyoru ve hastalarımı ın emarlarını burada çekeceÄŸi . Ayrıca 12 yataklı yoÄŸun bakım ünitemi i hi mete soktuk ve eksik doktor kadromu u tamamladık.” dedi.


TANRIVERDÄ°’DEN TEÅžEKKÃœR


Yalıköy Beldesi’nde yaptığı çalışmaları sıralayan Yalıköy Belde Belediye BaÅŸkanı Ali Bayram Tanrıverdi, “2009 Mart Ayı’ndan beri 13 personel, 1960 nüfusla beraber 4 mahalle ve 3 köye hi met veriyoru . Çalışmalarımı a önce harap durumda olan hi met binamı ı yaparak baÅŸladık.


Daha sonra 44 trilyonluk 5 ilçeyi ilgilendiren su projesinin yakın takipçisi olduk ve AK Parti Kurmaylarının da gayretleriyle projemi i faaliyete geçirdik. Yaklaşık 2 kilometrelik dere ıslahımı ı da bitirdik. Sahilde bulunan 35 dönümlük dolgu sahamı ın dolgu işlemlerini tamamladık.


Bunun yanında, Büyükşehir olmadan önce 10 kilometrelik yolumu un 9 kilometresini döşedik ve 4 mahallemi in yollarını betonladık. Tüm bunlar yaparken de Çevre ve Şehircilik Bakanlığımı dan 200 milyara yakın bir hibe kullandık.


Yaptığımı hi metlerde bi lerden desteÄŸini esirgemeyen Bakanımı Sayın ErdoÄŸan Bayraktar’a, Bakan Yardımcımı Sayın Muhammet Balta’ya ve AK Parti Kurmaylarına teÅŸekkür ediyorum. Bunun yanı sıra belediyeyi devraldıktan sonra 430 milyara yakın bir borç ödedik.


Bu borcu öderken belediyeye ait bir ara iyi konut yapı kooperatifine satarak borçtan ve fai inden kurtulduk. Åžu an 3 blok olarak 129 daire ka andırdık beldemi e” dedi.


CÄ°HAN


No tags for this post.
İskenderoğlu: Hastanemi e her geçen gün yeni ciha lar ka andırıyoru

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder