27 Mart 2013 Çarşamba

Haberal'dan Zonguldak'a teşekkür mektubu

Ergenekon davası tutuklu sanıklarından CHP onguldak Milletvekili Mehmet Haberal, Ä°l BaÅŸkanı Halil Furat’a gönderdiÄŸi mektupta, eylem ve basın açıklamalarıyla kendisine destek veren onguldaklılara teÅŸekkür etti.


CHP Ä°l BaÅŸkanı Halil Furat, parti binasında dü enlediÄŸi basın toplantısında, Prof. Dr. Mehmet Haberal’ın, ö ellikle Ergenekon davasıyla ilgili savcıların mütaalasından sonra kentte dü enlenen yürüyüş ile kendisine destek verilmesine mektup ya arak teÅŸekkür ettiÄŸini söyledi.






Furat, Haberal’ın, “Demokrasinin, alın terinin ve emeÄŸin en etkin savunucusu olan çok deÄŸerli onguldaklıların, ülkemi de hukukun linç edilmesine, ö gürlüklerin gasp edilmesine ve amanın katledilmesine karşı verdikleri mücadele için çok teÅŸekkür ediyor, kutluyor ve si leri temsil etmiÅŸ olmaktan gurur duyuyorum. Ä°nanıyorum ki onguldak halkımı ın bu yoÄŸun çalışmaları, ülkemi de gerçek demokrasinin yeniden yerleÅŸmesinde çok önemli katkı saÄŸlayacaktır” ifadelerine yer verdiÄŸi mektubunu okudu.


Halil Furat, 8 Nisan’da yapılacak duruÅŸmaya daha yoÄŸun bir katılım saÄŸlayacaklarını, Mehmet Haberal’a desteklerini sürdüreceklerini söyledi. Mehmet Haberal’ın seçim sürecinde kente bir hastane yaptırma vaadinde bulunduÄŸunu hatırlatan Furat, Haberal ailesinin hastanenin yapımı için yer arayışını sürdürdüğünü de ifade etti.



Haberal'dan onguldak'a teşekkür mektubu

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder