24 Şubat 2013 Pazar

İzmir Park'ta yarış heyecanı sona erdi

Ä°zmir Kış Kupası’nın 3.Ayak Yarışı geçtiÄŸimiz hafta sonu Ä°zmir Park’ta yapıldı.

Maxi Grup, Süper Grup, Dizel Grup ve 1600 Grup olmak üzere 4 kategoride yapılan yarışlarda pilotlar 15 tur boyunca 2000 metrelik pistte birbiriyle kıyasıya rekabet etti. Yarışların sonunda Porsche araçlarıyla Maxi Grup’ta yarışan Tarkan Birol birinciliÄŸi alırken, ikinciliÄŸi Adem SeçilmiÅŸ, üçüncülüğü ise Bilal Saygılı kazandı.

Süper Grup’ta Honda Type-R aracı ile Suat Demirel birinci, Renault Clio ile Ayhan Germirli ikinci ve Honda Type-R ile Ãœnal Demir üçüncü oldu.

Dizel Grup’ta birinci Ahmet Efe HatunoÄŸlu, ikinci Mehmet EkÅŸioÄŸlu,üçüncü Osman Bilgin olurken,1600 CC kategorisinde ise Egemen ÇivicioÄŸlu’nun birinciliÄŸi vardı.

Aynı gün Ä°zmir Drag Åžampiyonası’nın 1. Ayak Yarışı da yapıldı. Drag Yarışı’na katılan 5 adet Porsche GT3 ve Ferrari F430 araçlarının kıyasıya rekabeti tribünlerdeki adrenalini yükseltti. 3200 ve üzeri kategori de Ahmet MutlubaÅŸ birinci, Adem SeçilmiÅŸ ikinci, Ali Özerinç üçüncü olurken, 1600-2000 kategorisinde D. Ali Baylan birinci, Hüseyin Balkan ikinci, Ömer Kaya üçüncü oldu.1401-1600 kategorisinde Hüseyin Kızılsu birinci, Efe Kurtdereli ikinci,Yalçın Yürektürk üçüncü oldu. Dizel’de ise Murat Nazik birinci, Nebi Talak ikinci oldu. Sport Kategorisi’nin kazananları ise birinci YaÅŸar Çam, ikinci Mehmet Özgen, üçüncü Okan Kayacı oldu.

Heyecan dolu hafta sonu dereceye girenlerin kupalarını almasıyla son buldu.


İzmir Park'ta yarış heyecanı sona erdi

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder