28 Şubat 2013 Perşembe

iPhone 6 üretimi için son hazırlıklar tamamladı - iPhone 6 nezaman çıkacak?

iPhone 6 üretimi için son hazırlıklar tamamladı-iPhone 6 nezaman çıkacak? iPhone 6 özellikleri nasıl olacak? iPhone 6′nın 2013′ün Haziran ayında piyasaya sürüleceÄŸine yönelik haberler daha önce gündeme gelmiÅŸti. Yeni yılla birlikte Apple ve yeni ürünlerine yönelik söylentiler hız kazandı.
Apple, iPhone 6 üretimi için son hazırlıklarını tamamladı-iPhone 6 nezaman çıkacak? iPhone 6 özellikleri nasıl olacak? iPhone 6’nın 2013’ün Haziran ayında piyasaya sürüleceğine yönelik haberler daha önce gündeme gelmişti. Yeni yılla birlikte Apple ve yeni ürünlerine yönelik söylentiler hız kazandı.

Son olarak Apple’ın, iPhone 6 modelinin üretimi için son hazırlıkları tamamladığı ifade edildi. Dünya Teknoloji devi Apple’da, iPhone 6’nın 2013’ün Haziran ayında piyasaya sürüleceÄŸine yönelik haberler daha önce gündeme gelmiÅŸti.

ABD merkezli teknoloji danışmanlığı şirketi Jefferies’in analisti Peter Misek, Apple’ın yeni iPhone tasarımıyla ilgili çizimleri değerlendirmeye başladığını söyledi.

Teknoloji dünyasında isminin iPhone 5s olacağı söylenen yeni modelin tasarımına yönelik söylentiler de hız kazandı.

Modelin 4,8 inç genişliğinde ekran genişliği olacağı ifade edildi.

Yeni modelin geliştirilmiş yüksek çözünürlüklü kamerası olacağı da dedikodular arasında.

Apple’ın yedinci nesil mobil cihazının pembe, sarı, mavi, yeşil, mor, gri, kırmızı ve gümüş rengi seçeneklerde olabileceği belirtildi.

Daha önce çıkan haberlerde iPhone 5s ya da iPhone 6 olarak bilinen modelin plastik kasaya sahip olacağı söylenmişti.


iPhone 6 üretimi için son hazırlıklar tamamladı - iPhone 6 nezaman çıkacak?

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder