28 Şubat 2013 Perşembe

Erzurum Vergi Dairesi Başkanı Poyraz: Vergilendirilmiş kazanç kutsaldır

Erzurum Vergi Dairesi BaÅŸkanı Yunus Poyraz, Vergi Haftası dolayısıyla Müstakil ve Sanayici Ä°ÅŸ Adamları DerneÄŸi (MÃœSÄ°AD) Erzurum Åžubesi’ni ziyaret etti. Poyraz, vergilendirilmiÅŸ kazancın kutsal olduÄŸunu ifade etti.

ERZURUM (CÄ°HAN)- Erzurum Vergi Dairesi BaÅŸkanı Yunus Poyraz, Vergi Haftası dolayısıyla Müstakil ve Sanayici Ä°ÅŸ Adamları DerneÄŸi (MÃœSÄ°AD) Erzurum Åžubesi’ni ziyaret etti. Poyraz, vergilendirilmiÅŸ kazancın kutsal olduÄŸunu ifade etti.

Ziyarete çalışma arkadaÅŸları ile gelen Vergi Dairesi BaÅŸkanı Yunus Poyraz’ı MÃœSÄ°AD Erzurum Åžube BaÅŸkanı Dr. Hüseyin Bekmez ve yönetim kurulu üyeleri karşıladı. Poyraz, ziyarette verginin önemine ve kutsallığına dikkat çekti. VergilendirilmiÅŸ kazancın helal olduÄŸunu belirten Poyraz, “VergilendirilmiÅŸ kazanç kutsaldır. Verginin kutsallığını bilmek çok önemli.” dedi. Poyraz, Vergi Haftası nedeniyle özel ve tüzel kiÅŸilikleri ziyaret ederek verginin önemini anlattıklarını ve çeÅŸitli etkinliklerde bulunduklarını belirtti.

MÃœSÄ°AD Åžube BaÅŸkanı Dr. Bekmez de çalışan, üreten ve kazanan toplumların devlete vergi ödemesinin vatandaÅŸlık görevi olduÄŸunu kaydetti. Bekmez, vergi ödemenin sosyal ve ahlaki vatandaÅŸlık borcu olduÄŸuna dikkat çekerek,”VatandaÅŸlık görevinin gereÄŸi ekonomik kazanç elde edenler vergisini zamanında ve eksiksiz ödeyerek devlete vatandaÅŸlık görevini en iyi ÅŸekilde yerine getirmiÅŸ olur.” dedi. CÄ°HAN


Erzurum Vergi Dairesi Başkanı Poyraz: Vergilendirilmiş kazanç kutsaldır

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder