28 Nisan 2013 Pazar

Yeşilköy'de silahlı saldırı dehşeti

YeÅŸilköy’de bir kafeden rahatsı k verdikleri gerekçesiyle çıkartılan 3 kiÅŸi kalabalık bir grupla ellerinde u un namlulu silahlarla geri döndüKafenin bulunduÄŸu sokaÄŸa silahlarla rast gele ateÅŸ eden saldırganlar 2 kiÅŸiyi yaraladı.1 kiÅŸiyi de dövdü.Saldırganlar geldiÄŸi lüks aracı olay yerinde bırakarak kaçtı. Polis saldırganları arıyor


Olay saat 20.00 sıralarında Bakırköy YeÅŸilköy Mahallesi Ä°stasyon Caddesi ü erinde meydana geldi.Ä°ddiaya göre bir kafede oturan 3 kiÅŸi yüksek sesle konuÅŸarak gürültü yaptıkları gerekçesiyle çalışanlar tarafından uyarıldı. Uyarılara raÄŸmen rahatsı lık vermeye devam eden kiÅŸiler müşterilerin ÅŸikayeti ü erine çalışanlar tarafından mekandan çıkartıldı. Bu kiÅŸiler daha sonra beraberindeki kalabalık bir grupla geri döndü. Ellerindeki u un namlulu silah ve sopalarla kafenin bulunduÄŸu sokaÄŸa giren saldırganlar etrafa ateÅŸ açıp çalışanlara saldırdı. Müşterilerin panik ve korku içinde kaçıştığı saldırıda Hüseyin Ergün sol bacağından Veysel Fikir ise saÄŸ baldırından vuruldu. Volkan Çakmak ise sopalarla dövüldü. Çevredeki esnafın tepkisi ü erine saldırganlar geldikleri 34 BDT 58 ve 34 GB 4419 plakalı araçlarla kaçtılar. Saldırganların kargaÅŸa sırasında 34 NA 900 plakalı lüks aracı olay yerinde bıraktığı anlaşıldı.Olay yerine gelen polis ekipleri saldırıda bulunulan kafenin sokağına güvenlik ÅŸeridi çekerek araç ve yaya trafiÄŸine kapattı. Bırakılan lüks araçta ise inceleme yapıldı. Saldırıda hafif yaralanan Volkan Çakmak “Kafede müşterilerdi. Belli bir saatten sonra rahatsı lık verdiler. Müşteriyi rahatsı etmeyin. Çıkın dışarı dedik. Onlarda 10-15 kiÅŸi toplanıp ellerinde silahlarla sokaÄŸa geldiler. Bi iki medeni insan gibi konuÅŸup tatlıya baÄŸlamak istedik. Onlar silah ve sopayı kullandılar. U un namlulu silah vardı. Ellerinde silah olduÄŸu için olay bu ÅŸekilde oldu” dedi.


Polis bırakılan otomobili incelemeye alarak saldırganları tespit etmek için araştırmalara başladı. Hastanede tedavi altına alınan yaralıların sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.


 



Yeşilköy'de silahlı saldırı dehşeti

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder