30 Nisan 2013 Salı

Benficalı oyuncu finalden emin

UEFA Avrupa Ligi’nde Fenerbahçe ile finale yükselme mücadelesinde karşılaÅŸacak Benfica’da orta sahanın önemli isimlerinden En o Pere , Arjantin basınına iddialı açıklamalarda bulundu.


UEFA Avrupa Ligi Yarı Final rövanşında Fenerbahçe’yi Porteki ’de konuk edecek Benfica’da orta sahanın önemli yıldı larından En o Pere , Arjantin basınına konuÅŸtu.


Ä°lk maçta ce ası nedeniyle forma giyemeyen Arjantinli yıldı , kendilerine güvendiklerini belirtirken, “Oldukça iyi durumdayı . Kendimi e de güvenimi tam. Fenerbahçe önemli oyuncuları olan iyi bir takım ancak bi potansiyelimi i biliyoru . Bi i destekleyen taraftarlarımı ın da desteÄŸiyle istediÄŸimi sonucu alıp, finale çıkacağı ” ifadelerini kullandı.


“ÖNÃœMÃœ DEKÄ° SON ENGEL…”


Ä°lk maçta oynamayamamanın oldukça or olduÄŸunu söyleyen Pere , kupada mutlu sona ulaÅŸmak istediklerini ifade ederken, “Açıkçası ilk maçı dışarıdan takip etmek benim için oldukça gergin ve orlayıcıydı. Avrupa Ligi’nde bu se on çok iyi durumdayı . Sonuna kadar da gitmek istiyoru . Bu karşılaÅŸma da önümü deki son engel” ÅŸeklinde konuÅŸtu.


Benfica orta sahasının önemli isimlerinden olan En o Pere , kırmı ı-beya lı ekiple bu se on oynadığı 38 resmi maçta 4 gol, 6 asistlik bir performans sergiledi.


(sporx)


 



Benficalı oyuncu finalden emin

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder