30 Nisan 2013 Salı

Adliyede cinayet !

Diyarbakır adliyesinde görülen cinayet davasında tanık kişi, tartıştığı sanık yakınları tarafından öldürüldü.


Diyarbakır adliyesinde görülen cinayet davasında tanık olan Seyit Tanrıkulu, tartıştığı sanık yakınları tarafından bıçaklanarak öldürüldü.


Diyarbakır 3′üncü Ağır Ce a Mahkemesi’nde görülen cinayet davasına tanık olarak çağırılan Seyit Tanrıkulu, iddiaya göre adliye koridorlarında duruÅŸma sırasını beklerken, davada sanık olan kiÅŸinin yakınları ile tartıştı. Sanık yakınlarının ifadesini deÄŸiÅŸtirmesini istediÄŸi iddia elen Tanrıkulu, bu teklifi reddedip, “Ben ne gördüysem onu anlatacağım. Allah’tan baÅŸka kimseden korkmuyorum. Devlet benim arkamda” dediÄŸi öğrenildi.


Tartışmanın kavgaya dönüştüğü olayda sanık yakınlarından bir kiÅŸi cebindeki bıçağı çıkararak, duruÅŸma salonu önünde Tanrıkulu’nu bıçakladı. Aldığı bıçak darbeleri ile yere yığılan Tanrıkulu, u un süre yerde bekletildi. Olay yerine gelen polis, sanık yakınlara müdahale etmekte or anlar yaÅŸayınca biber ga ı ile müdahale etti. Adliye koridoru savaÅŸ alanına dönerken, polis bıçaklı saldırganı gö altına aldı. Ambulansın gelmesi ile ağır yaralanan Tanrıkulu, kaldırıldığı hastanede yaÅŸamını yitirdi. Polis, olayla ilgili soruÅŸturmasını sürdürüyor.



Adliyede cinayet !

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder