28 Nisan 2013 Pazar

Davala: Altın değerinde 3 puan aldık

Galatasaray Teknik Sorumlusu Ãœmit Davala, 1-0 yendikleri Ga iantepspor maçına iliÅŸkin, “Altın deÄŸerinde 3 puan aldık” dedi.


Davala, maçın ardından dü enlenen basın toplantısında, ilk yarı iyi oynamadıklarını belirterek, “Geçen haftadan itibaren herkesin bi i ÅŸampiyon ilan etmesi takımı olumsu etkiledi. Ä°kinci yarı daha çok po isyona girdik. Sonuçta da golü bulduk. Altın deÄŸerinde 3 puan aldık. Kadıköy’e 4 puan farkla gitmeyi hedefliyorduk. Sivasspor maçına 7 puan farkla çıkacağı . Bu da ÅŸampiyonluÄŸun en büyük adayı Galatasaray’ın ne kadar doÄŸru yolda olduÄŸunun göstergesidir. Sivasspor maçında seyircimi in önünde ÅŸampiyonluÄŸu ilan etmek istiyoru ” diye konuÅŸtu.


Futbolculardan Albert Riara ise 3 puanın çok önemli olduğunun altını çi erek, şunları söyledi:


“Belki se onun en iyi maçını oynamadık ama buradan alınacak 3 puan çok önemliydi. Bu maç ÅŸampiyonluk yolunda çok önemli bir adımdı. Bi i üst noktaya taşıyacak maçtı. Bunu en iyi ÅŸekilde deÄŸerlendirdik. Åžampiyon olmamı artık bi im elimi de. Sivasspor maçında elimi den gelenin en iyisini yapıp matematiksel olarak da resmi olarak da ÅŸampiyon olmak istiyoru .”


Dany Nounkeu da “Oyundan iyade alınacak 3 puan çok önemliydi. Bu da bi i ÅŸampiyonluÄŸa götürecekti ve 3 puanla dönüyoru . Sivasspor maçından da galip ayrılıp ÅŸampiyon olmak istiyoru ” ifadesini kullandı.


-Ga iantepspor cephesi-


Ga iantepspor Teknik Direktörü Bülent Uygun, Spor Toto Süper Lige çıkan Çaykur Ri espor ve Kayseri Erciyesspor’u kutladı.


Galatasaray’a karşı po isyon vermediklerini ifade eden Uygun, “Ga iantepspor belki de bu se onun en iyi maçlarından birini oynadı. Bir topumu da direkten döndü” dedi.


Gü el oyunun sonucunda taraftara galibiyet hediye etmek istediklerini vurgulayan Uygun, “Galatasaray’ı ve gü el futbol çıkaran oyuncularımı kutluyorum” diye konuÅŸtu.


Abdou Ra ack Traore de ”inanılması or bir maÄŸlubiyet” aldıklarını söyleyerek, “Neredeyse po isyon vermediÄŸimi maçtan maÄŸlup ayrılıyoru . Futbol hatalar oyunu. Önümü deki maçtan 3 puan alıp bu maÄŸlubiyeti unutturmak istiyoru ” deÄŸerlendirmesinde bulundu.


Şenol Can ise maça çok iyi ha ırlandıklarını belirterek, şunları söyledi:


“Hocamı rakibin güçlü ve ayıf yönlerini anlatmıştı. Sahada elimi den geleni yaptık. Taraftarın da desteÄŸi vardı. Bir po isyona giren Galatasaray sahadan galip ayrıldı. Önümü deki 3 maça bakacağı .”



Davala: Altın değerinde 3 puan aldık

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder