4 Mayıs 2013 Cumartesi

Emniyet Müdür Yardımcısı öldü

Sorgun İlçe Emniyet Müdür Yardımcısı Tahir Baygün ka ada hayatını kaybetti.


Kırıkkale-Samsun karayolunun 31. kilometresinde iki otomobilin çarpışması sonucu meydana gelen trafik ka asında, 1 kişi yaşamını yitirirken, 4 kişi de yaralandı. Ka ada hayatını kaybedenin, Sorgun İlçe Emniyet Müdür Yardımcısı Tahir Baygün olduğu öğrenildi.


Edinilen bilgilere göre Kırıkkale’nin Balışeyh ilçesi Ä° ettin köyü yakınlarında Kırıkkale’den Yo gat istikametine gitmekte olan Tahir Baygün idaresindeki 66 LH 099 plakalı otomobil, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu karşı yola geçerek, Samsun’dan Ankara’ya gitmekte olan Emel BıyıkoÄŸlu idaresindeki 06 EML 85 plakalı otomobil ile çarpıştı. Ka a sonucu Yo gat Sorgun Ä°lçe Emniyet Müdür Yardımcısı olan Tahir Baygün (51) olay yerinde hayatını kaybederken aynı otomobilde bulunan eÅŸi Gülgüle Baygün (51), kı ı TuÄŸba Baygün (21) ile diÄŸer otomobilde bulunan Emel BıyıkoÄŸlu ve Neriman BıyıkoÄŸlu yaralandı. Yaralılar Kırıkkale Yüksek Ä°htisas ve Tıp Fakültesi hastanelerine kaldırılarak tedavi altına alınırken, yaÅŸamını yitiren Baygün’ün cena esi önce Kırıkkale Yüksek Ä°htisas Hastanesine daha sonra ise Ankara Adli Tıp Kurumu’na gönderildi.


Ka anın duyulmasından sonra Yo gat Valisi A.Kadir Ya ıcı, Emniyet Müdürü Hasan Yılma , ile Sorgun ilçe Emniyet yetkilileri Kırıkkale’ye gelerek yaralı olan Gülgüle Baygün ve TuÄŸba Baygün’ü iyaret ettiler. Yo gat’tan gelen ekiple birlikte yaralıları Kırıkkale Valisi Ali Kolat ve Emniyet Müdürü Kadri Kartal da iyaret etti.



Emniyet Müdür Yardımcısı öldü

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder