11 Haziran 2013 Salı

Günün fotoğrafı bu olacak !

Taksim Meydanı’ndaki olaylarda ilginç görüntüler de kameralara yansıyor..


Ä°ki haftadır çeÅŸitli görüşlerden eylemcilere ev sahipliÄŸi yapan Taksim bugün de e ber bo an bir kareye sahne oldu. Biber ga ı’ndan kaçanlar arasında biri BDP flaması diÄŸeri Atatürk bayrağı taşıyan el ele iki genç ile bo kurt iÅŸareti yapan bir adam aynı fotoÄŸraf karesi içinde görüntülendi.


Ge i Parkı için başlayan eylemlerin 15. gününde, polisin sabah erken saatlerde başlayan müdahalesi, Taksim Meydanı ve çevresinde u un aradan sonra yeniden çatışma görüntülerine yol açtı.



Pek çok noktada göstericilere ga bombası atan ve ta yikli su sıkan polisin müdahaleleri saatler boyunca sürdü. Parkı korumak için çaba gösteren göstericiler ise ga bombaları ve ta yikli suyla köşe kapmaca oynadılar. Bu esnada çok enteresan bir fotoğraf yansıdı kameralara.


DoÄŸan Haber Ajansı muhabiri UÄŸur Can’ın objektifine takılan görüntü de BDP bayrağı taşıyan bir genç, saçlarını, ü erinde Mustafa Kemal’in resmi olan bir Türk bayrağıyla örtmüş olan bir kiÅŸinin elinden tutarak ta yikli sudan kaçmaya çalışıyor.


Tam o esnada bir baÅŸka gösterici ise, bu iki göstericiyi korumak istercesine, onların kaçmakta olduÄŸu yöne doÄŸru iki eliyle “Bo kurt” iÅŸareti yaparak protestosunu gerçekleÅŸtiriyor… Taksim Ge i Parkı eylemleri, Türkiye siyasi tarihinin tüm e berlerini bo an enstantaneler yaratmaya devam ediyor…



Günün fotoğrafı bu olacak !

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder