25 Ocak 2013 Cuma

Oktay Usta Yeşil Elma izle 25 Ocak 2013 Tekrarı izle

Yeşil Elma İzle,Yeşil Elma 25 Ocak 2013 İzle,Yeşil elma Yeni bölüm İzle,Oktay usta ile Yeşil elma 25.01.2013 İzle,Yeşil elma Son bölüm İzle,Yeşil Elma Dünkü Bölümünü İzle, Yeşil Elma İzle,Yeşil elma Hd İzle,Yeşil Elma Online İzle,Yeşil elma Full İzle,Yeşil Elma stv İzle,Yeşil Elma Tekparca İzle,Yeşil Elma Yemek Tarifleri ,Yeşil elma ,oktay usta yeşil elma

 

OKTAY USTANIN BUGÜNKÜ KONUĞU:

Yeşil elma oktay usta yemek tarifleri programını izle için ne yapmak lazım?

Program Tanıtımı;
Yeşil Elma hergün sizlerle birlikte olmaya devam ediyor!..Oktay Aymelek’in birbirinden güzel ve pratik tarifleri ile mutfak kültürünüzü genişletirken, bir yandan da en sevdiğiniz ünlülerle sıcacık sohbetler eşliğinde Oktay ustanın sıcakkanlı kişiliğini Stv ekranlarında izleyeceksiniz..

Yeşil Elma hafta içi her gün canlı olarak Stv ekranlarında sizlerle ve Yeşil Elma 25 ocak 2013 tarihinde yayınlanan bölüm ile ilgili videosunu program bitiminden bir süre sonra sitemizden izleyebilirsiniz.

 

Lezzetli ve farklı yemek tariflerinin verildiği ve hanımlar için pratik önerilerin sunulduğu programda, bol bol da sohbet var. Yeşil Elma’ya konuk olarak katılan sanat ve televizyon dünyasının ünlü isimleri Oktay Aymelek’le birlikte mutfağa girip, hünerlerini sergiliyorlar. Her bölümde, sinema, tiyatro, müzik ve medya dünyasından konukların yer aldığı programda; ünlü isimler hayata bakışlarını, projelerini, en sevdikleri yemeği ve hayatları hakkında bilinmeyenleri anlatıyorlar.

25 Ocak 2013 Çarşamba Oktay Usta Yeşil Elma izle / Samanyolu TV  Oktay Usta Yeşil Elma`da bugün hangi yemekler yapıldı? Oktay Usta hünerlerini hergün bizlere birbirinden güzel lezzetler ile ekranlara getiriyor. En güzel yemek tarifleri ile 23 Ocak 2013 Çarşamba günü Samanyolu TV ekranlarında saat 14:20 canlı olarak yayınlanan doktorumu, yayın bitişi ardından aşağıdan ücretsiz izleyebilirsiniz.


FragmanSizle.Com
Oktay Usta Yeşil Elma izle 25 Ocak 2013 Tekrarı izle

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder