25 Ocak 2013 Cuma

Dila Hanım 18.bölüm izle Özeti Fragmanı 25 ocak 2013

Dila Hanım 18.Bölüm izle, Dila hanım dizisinin 18.Bölüm 25 Ocak 2013 cuma tarihli yayını. Dila Hanım 18.Bölüm izle, dila hanım 25 Ocak, dila hanım son bölümü bedava izle, dila hanım yeni bölümü kaliteli izle, dila hanım dizisi 18.Bölümü ücretsiz izlesene, Dila Hanım 18.bölüm fragmanı izle 25 ocak 2013, Dila Hanım 18.bölümü izle 25 ocak 2013 cuma

Star Tv ekranlarının sevilen dizisi Dila Hanım 18. bölümü ile 25 Ocak 2013 Cuma akşamı Star Tv’de sizlerle olacak. Dila Hanım 18. bölüm fragmanını sitemizden online olarak izleyebilirsiniz.
Dila Hanım 18. bölümü 25 Ocak 2013 Cuma günü Star Tv’de kaldığı yerden devam edecek. Dila Hanım 18. bölüm fragmanını haberin devamında izleyebilirsiniz.

Star TV’nin iddialı yapımlarından Dila Hanım, Cuma akşamlarının vazgeçilmez dizilerinden olmayı başardı. 18.Bölümüyle ekrana gelecek olan Dila Hanım, 25 Ocak Cuma akşamı Star TV’de nefesleri kesecek.

Dila Hanım’ın bir önceki bölümünde Dila’nın bürosu silahlı kişilerce basılmış ve yaşanan şokun üstüne Seyit ve Rıza, faillerin peşine düşmüştü. Rıza, Dila’yı öldürmeye çalışan kiralık katilin izini bulmuştu. Azeri kiralık katilin konuşmasından korkmuş ve o da onun peşine düşmüştü. Silahlı saldırı Rıza ve Dila’nın daha da yakınlaşmasını sağlamıştı.

Bu yakınlaşmanın üzerine Dila, Rıza’dan şaşırtıcı bir teklif almıştı. Gurbet, Melike tarafından aşağılanmaya devam etmiş ve iş daha da ileri boyuta gitmişti. Fatma ile evlenmek isteyen Azer, şaşırtıcı bir adım atmıştı. Fatma bunun karşısında büyük bir tedirginliğe kapılmıştı. Sultan, Dila’nın gördüğü yoğun ilgiden rahatsızlık duymaya devam etmişti. Hayriye de Sultan’ı Dila’ya karşı kışkırtmıştı. Sultan’ın gözü dönmüş ve çok tehlikeli bir adım atmıştı.

25 Ocak Cuma akşamı Star TV’de nefesleri kesecek olan Dila Hanım 18.Bölümde ölümle yaşam arasında hastanede mücadele veren Dila için Rıza oldukça endişelenecek ve hastaneden ayrılmak istemeyişi yeni sorunları da beraberinde getirecektir. Sultan, Dila’nın geçirdiği kazanın kendi lehine olacağını zannederken hiç beklemediği birinden bir tehditle yüzleşecektir.

Fatma, Azer’in aşırı ilgisinden kurtulmak için yeni bir planı devreye sokacaktır. Yeni plan Fatma’yı tehlikeli bir oyunun içine sokacaktır. Gurbet, sırrını bilen Melike’nin tehditlerine boyun eğmeye devam edecektir. Dila, hayati tehlikeyi atlatıp hastaneden taburcu olacaktır. Ancak yeni sorunlar Dila’nın peşini bırakmayacaktır.

Nefes kesen senaryosu ile Dila Hanım 18.Bölümü ile 25 Ocak Cuma akşamı Star TV’de!

Dila Hanım 18.bölüm fragmanında Dila bebeÄŸinin acısını nasıl unutacak? Azer gerçekten intihar edecek mi? Azer Fatma’dan intikam almak için neler yapacak? Ä°hsan Bey Dila’nın tekrar evlenmesine izin verecek mi?

Dila bebeğini bebeğini böyle düşürdü

trans


FragmanSizle.Com
Dila Hanım 18.bölüm izle Özeti Fragmanı 25 ocak 2013

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder